Autmatisering licht, geluid en beeld in collegezaal

Dagelijks nemen honderden studenten en hun docenten plaats in de collegezalen van het St.Michaël College. Het is cruciaal dat de docent goed verstaanbaar is en het lesmateriaal uit elke hoek duidelijk leesbaar is. De techniek moet de docent helpen de stof over te brengen zonder ingewikkeld gedoe met gecompliceerde systemen.
M-Sound installeerde daarom een beeld- en geluidssysteem waarbij gebruiksgemak en gebruikszekerheid centraal staan. Voor de automatisering kozen we voor het systeem van Xilica. Hiermee kan de les met 1 druk op een touchscreen worden gestart. Speciale speakers van Dynacord zorgen ervoor dat de docent uitstekend verstaanbaar is, zonder hinderlijke galm. De LCD beamer projecteert de lesstof goed leesbaar en kleurecht op het scherm. Een systeem dat gewoon werkt : altijd en zónder gedoe!

Heeft u een presentatieruimte, vergaderzaal of ontvangstruimte waar u voortaan ook ontspannen wilt presenteren omdat u zeker weet dat uw techniek u niet meer in de steek laat? M-Sound maakt complexe techniek eenvoudig. Bijvoorbeeld met het intuïtief bedienbare touchscreen van Xilica. Benieuwd naar ons advies voor uw situatie? Bel 0251-211622 of mail naar info@m-sound.nl. Wij verzorgden dergelijke systemen ook voor het Rode Kruis Ziekenhuis en de Agatha Kerk in Beverwijk.

Opdrachtgever
St. Michaël college

Categorie
Installatie en Advies

Opgeleverd
augustus 2020