Spatzuiver geluid voor musical “Mamma Mia”

Scholieren van het St. Michaël College in Zaandam stonden dit jaar door alle corona regelgeving voor een flinke uitdaging bij de productie van hun musical. Hoe zorg je ervoor dat elke artiest op het podium goed verstaanbaar is? Met een paar microfoons op een statief red je dat niet meer. M-Sound schoof als huisleverancier van beeld en geluid van de school aan om bij deze uitdagende productie te assisteren.

De leerlingen organiseren alles zelf: dat vraagt flexibiliteit aan onze kant en maakt de klus extra uitdagend om te doen. We leverden het geluid en extra lichtapparatuur voor de uitvoering. Het lichtontwerp en de bediening namen de leerlingen voor hun rekening. Met 24 draadloze headsets van Sennheiser en onze DiGiCo digitale mixer verzorgden wij kraakhelder geluid tijdens de voorstelling. “Mamma Mia” was een groot succes!

Wilt u ook goed verstaanbaar zijn tijdens (theater)producties, vergaderingen, presentaties of bijvoorbeeld live streams? Neem dan contact op met M-Sound via 0251 – 211 622 of www.m-sound.nl. Wij leveren slimme oplossingen voor kleine en grote producties. Onze technici zorgen er bovendien voor dat u zeker weet dat alles gewoon werkt zoals het hoort.

Opdrachtgever
St. Michaël College

Categorie
Producties

Opgeleverd
september 2020